Bij Marc Berrevoets, zit u goed

Geschiedenis van uw specialist in zittend werken
Sinds 2017 is fysio & oedeemtherapeut (Marc) Berrevoets zijn zitstudio in regio Rotterdam gestart met het aanbieden van ergonomische zitoplossingen voor de werknemer met aanhoudende (zit) klachten/pijn. Om zo mensen beter en gezonder te laten zitten en werken, zowel bij preventie als het verhelpen van blijvende klachten. Mede opgeleid door zijn vader Jan Berrevoets die al ruim 18 jaar ervaring heeft in het aanbieden van de beste ergonomische zitoplossingen, maatwerk, bureaustoelen op maat en zo vele zitklachten heeft helpen voorkomen en doen verhelpen. Voor de zittende werkende mens blijft er een grote behoefte aan een gedegen advies, gebaseerd op kennis maar ook op veel ervaring. Veel bedrijven mist het vaak aan 1 van de 2. Wenst u advies van een geschoolde adviseur bij uw aanhoudende klachten en of stoeladvies? Wij zijn u graag van dienst en pas tevreden als u gegarandeerd beter zit.

Onze kracht ligt in het bieden van ergonomische zitoplossingen voor mensen met (blijvende/aanhoudende) klachten/pijn bij zitten. Wij streven voor een zo deskundig mogelijk advies door fysiotherapeuten in samenwerking met andere disciplines waar nodig, wetenschappelijk onderbouwd waar kan. Uiteraard streven wij ook naar een persoonlijk en zo snel mogelijke dienstverlening te bieden. Ook indien u langer, breder, korter, zwaarder bent dan gemiddeld of omdat u uw werkplek wilt optimaliseren kunt u bij ons goed terecht.

Kortom u kunt bij ons terecht voor de beste ergonomische zitoplossingen;
* Uitsluitend kwaliteit producten en materialen
* Aangepaste bureaustoelen, trippelstoelen of maatwerk kussens mogelijk
* De beste ergonomische producten voor uw kantoor, als de beste ergonomische bureaustoelen beschikbaar op de markt tot producten van Vicair.
* De meeste producten vaak direct uit voorraad leverbaar
* Advies en levering door gespecialiseerde fysiotherapeut

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Kom direct in contact via info@marcberrevoets.com of via 0610545095.