Aangepaste bureaustoel

Het kan zijn dat een ergonomische bureaustoel op maat niet voldoende is om u gegarandeerd beter te laten zitten. Als eerst brengen wij natuurlijk samen met u goed in kaart wat uw hulpvraag is. Helpend bij onze anamnese is onze kennis als werkzame fysio & oedeemtherapeut, gespecialiseerd in chronische pijn en zitklachten. Aan de hand van onze ruim 18 jaar praktijkervaring en opgedane kennis in revalidatie en aanpassingswerk gaan wij aan de slag met speciale zaag en zitschuim/materiaaltechnieken. Hierbij gebruiken we ook een zitdrukmatmeting indien nodig. Maar misschien nog wel belangrijker wij bieden een gegarandeerd beter zitten resultaat voor u!

In het verleden zijn wij al diverse malen ingezet door ergotherapeuten, arbeidsdeskundigen en tevreden klanten voor het op maat maken van een bureaustoel bij specifieke problemen als bijvoorbeeld;

  • Oncologisch verleden en operaties zitgebied
  • pijn na gynaecologische operaties
  • Chronische lage rugklachten
  • Nog steeds pijn bij zitten na een hernia operatie
  • Bij specifieke stuitklachten door diverse oorzaken
  • Blijvende pijn en of zitklachten na zwangerschap
  • Of door afwijking in 1 of beiden benen.

Wij werken uitsluitend alleen met onze eigen bureaustoelen op maat. Dit behoort de basis te zijn van onze werkzaamheden omdat wij alleen werken met kwalitatieve producten om ons gegarandeerd beter zitten resultaat te kunnen bieden.

Wij verlenen maatwerk diensten als service in regio Rotterdam op onze bureaustoelen of trippelstoelen exclusief materiaalkosten, stofferingskosten, bespreek met ons gerust de mogelijkheden. Of kom gerust langs in onze zitstudio te Rivium 2e straat 22-24 te Capelle aan den IJssel. Wij zijn bereikbaar op 0610545095 of per mail op info@marcberrevoets.com. Graag helpen wij u om gegarandeerd beter te zitten.