Ergonomische BakkerElkhuizen werkplekaccessoires

Soms kunnen kleine aanpassingen van grote waarden zijn. Voor onze werkplek accessoires werken wij ook weer uitsluitend met kwaliteit producten. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van al het aanbod wat er is. Zo kunt u rekenen op producten die echt van meerwaarde zijn. De juiste werkplekaccessoires voor meer werkcomfort, plezier, hogere productiviteit en aanpak van fysieke klachten.

Welke werkplekaccessoires kunnen wij u bieden?

(Maatwerk) Elektrisch zit-sta bureau of werktafel
Een zit-sta bureau om gezonder, vitaler en productiever te werken. Het kunnen variëren van houding bij computerwerk en zo zowel actief zittend te kunnen werken maar ook staand te kunnen werken geeft meer energie. Zelf merken wij dat sinds wij de hoog-laag tafel gebruiken wij hierdoor meer beweging op de werkvloer en meer plezier en een hogere productiviteit in ons werk ervaren. Onze hoog-laag tafels uit Zweden (zie foto) zijn uniek op de markt.

  • Uniek aan onze tafelbladen; wij leveren zowel multiplex bladen als werkbladen van steen, diverse kleuren et cetera. Dit is uniek op de markt.
  • Uniek aan verstelbaarheid; wij hebben zowel tafels waarbij het blad kantelbaar is, elektrisch hooglaag of met een handslinger te verstellen zijn.
  • Uniek aan bladvorm; wij leveren diverse maten van het blad, wat u wilt, wij leveren tevens een uitsparing voor rolstoel indien nodig.

Daarnaast bieden wij zowel tafels met een het anti-afklemmingsysteem PIEZO™ veiligheidssysteem. Een uniek hardware gebaseerd systeem dat zelfs de kleinste tegendruk registreert wanneer de tafel op en neer wordt bewogen. Als de tafel tijdens de beweging een obstakel tegenkomt dan stopt deze onmiddellijk en loopt terug in de tegenovergestelde richting. Dit helpt u materiaalschade te voorkomen. Tevens zijn er opties als LED display met hoogteaanduiding in cm en 3 geheugenposities (optie) met of zonder geheugenstanden, 2 of 1 bedieningsmotor. Kortom U kunt onze elektrische verstelbare tafel of te wel het zit sta bureau in onze zitstudio zelf ervaren. Wij informeren hier dan ook u graag over de prijzen en mogelijkheden.

Laptopstandaard
Laptophouders verhogen het beeldscherm van de laptop en creëren zo de juiste beeldschermhoogte. Het aanbood varieert enorm. De kwaliteit zit hem in materiaal, verstelbaarheid en gebruikt materiaal/design. Een laptophouder vermindert de nekbelasting aanzienlijk en mensen ervaren hierdoor meer werkcomfort. Deze zijn verkrijgbaar vanaf €119,99.

Ergonomisch compact toetsenbord
Doordat wij als nog steeds veel typen bij computerwerk maakt het toetsenbord een belangrijk onderdeel. Uit onderzoek blijkt dat circa 90 % van de gebruikers het numerieke gedeelte(rechts) niet of slechts gedeeltelijk gebruikt (Cakir, 2008). Compacte toetsenborden worden als comfortabeler ervaren (van Lingen et al, 2003). Onze toetsenborden zijn verkrijgbaar vanaf €69,99 ex btw.

Ergonomische muis
Een verschil in links of rechts handig, grotere of kleine hand bepaald mede uw keuze voor de juiste ergonomische muis. Het aanbood varieert enorm van centrale tot precisie muizen, de prijzen variëren ook van €120 ex btw tot wel €220 ex btw. Wij hebben ook hierin weer een selectie gemaakt in welke muizen echt een meerwaarde hebben. Prijs was hieraan ondergeschikt, onze muizen zijn €119,99, ex btw per stuk, voor zowel rechts als linkshandige, grotere of kleinere hand.

Documenthouders
Vaak komt het voor bij tesktverwerking dat uw documenten links of rechts van u liggen. Mocht dit regelmatig voorkomen creëert u onnodig veel spanning in uw nek/schouder gebied. Documenthouders voor laptop en of een vast beeldscherm zorgen dat u de betreffende documenten netjes voor u kunt plaatsen. Onze documenthouder kost €159,99 ex btw.

Voetensteun
Om een ideale werkhouding te kunnen aannemen kan het zijn dat u een voetenbank nodig heeft. Vaak wordt dit middel ingezet bij een niet goed instelbaar bureau. Ook ervaren mensen door het gebruik van de voetenbank makkelijker rechtop te kunnen blijven zitten met minder statische spieractiviteit. Onze voetensteun overtreft andere steunen wat betreft verstelbaarheid, variatie in beweging en gebruikerstevredenheid. Onze voetensteun kost €159 ex btw.

Verrijbare beenhouder
Het kan zijn dat u tijdelijk uw been of voet niet mag belasten. Of dat u wordt geadviseerd om regelmatig uw been wat hoger te leggen of te laten rusten. Wij bieden een zeer stabiele en comfortabele beenhouder voorzien van rem, kantel en draaiverstelling. Onze verrijdbare beensteun kost €574,38 ex btw.

Meer info? Wij zijn officiële partner van BakkerElkhuizen, zie hier al hun producten. Wij adviseren u graag vandaag nog in de zin en onzin voor uw kantoor. Wij willen dat u gegarandeerd beter zit en werkt. Mail gerust naar info@marcberrevoets.com.