Ergonomische bureaustoel op maat

Ergonomische top bureaustoelen op maat, van s t/m xxl
Door zo gezond en goed mogelijk te zitten kunt u zelf een positieve invloed uitoefenen op uw chronische rug of en of zitklachten. De beste ergonomische bureaustoelen worden door ons op maat geleverd. Zo krijgt ieder een individuele top bureaustoel die past bij lichaamslengte, omvang et cetera. Gebaseerd op de beste kwaliteit producten en schuimsoorten. Koopt/investeert u liever in één keer wat goeds? -> Berrevoets.

Vaak worden wij ingeschakeld als er al sprake is van verzuim van een werknemer met specifieke of blijvende zitklachten. Zo zijn wij uw partner in aanpak van uw fysiek verzuim. Zo pakt u tevens productiviteitsverlies en omzetverlies effectief en doeltreffend aan. Daarnaast niet te vergeten houdt u er een erg tevreden werknemer aan over.

Inbegrepen bij aanschaf van uw ergonomische bureaustoel;

  • Gegarandeerd beter zitten bij aanschaf
  • Proefplaatsing, levering + instelling bureaustoel op uw werkplek inbegrepen
  • 10 jaar garantie
  • Advies van gespecialiseerde fysiotherapeut voor bespreken van uw (langdurige) zitklachten en eventueel extra maatwerk mogelijk
  • Uw nieuwe bureaustoel biedt ook een actieve zitstand als mogelijkheid, zoals bij een zadelkruk. Het verantwoord kunnen variëren in beweging maakt zittend werken weer een plezier (uniek op de markt).
  • Zitting en rugleuning afzonderlijk van elkaar beweegbaar en verstelbaar. U heeft dus zowel een zadelstoel als bureaustoel in 1.
  • Wij bieden naast onze bureaustoelen op maat ook nog extra adaptatie/aanpassings en of maatwerk.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Prijs en mogelijkheden
Wij werken uitsluitend met materialen van kwaliteit uit Nederland, Duitsland, België en of Scandinavische landen. U kunt bij ons rekenen op een vanaf prijs van 1295 euro, ex btw. Vanwege de diverse opties, zittingen en rugleuningen op maat verschilt de prijs per aanvraag. Een flinke investering, maar met een hoog rendement. Neem nu gerust contact op met voor een vrijblijvende proefplaatsing of kennismaking met fysiotherapeut Marc Berrevoets op 0610545095 of per mail via info@marcberrevoets.com.