Ergonomische bureaustoel op maat

Ergonomische top bureaustoelen op maat, van s t/m xxl
Door zo gezond en goed mogelijk te zitten kunt u zelf een positieve invloed uitoefenen op uw chronische rug of en of zitklachten. De beste ergonomische bureaustoelen worden door ons op maat geleverd. Zo krijgt ieder een individuele top bureaustoel die past bij lichaamslengte, omvang et cetera. Gebaseerd op de beste kwaliteit producten en beste duurzame schuimsoorten. Onze klanten voor onze ergonomische producten zijn mensen die graag een miskoop willen voorkomen.

Vaak worden wij ingeschakeld als er al sprake is van verzuim van een werknemer met specifieke of blijvende zitklachten of voor iemand die opzoek is naar de beste ergonomische kwaliteit producten. Zo zijn wij uw partner in aanpak van uw fysiek verzuim en of gegarandeerd koop en gebruiksplezier.

Inbegrepen bij aanschaf van uw beste ergonomische bureaustoel op maat;

  • Gegarandeerd beter zitten bij aanschaf
  • Proefplaatsing, levering + instelling bureaustoel op uw werkplek inbegrepen
  • 10 jaar garantie
  • Instelling en levering door fysio
  • Uw nieuwe bureaustoel biedt ook een actieve kruk-zitstand als mogelijkheid, zoals bij een zadelkruk. Het verantwoord kunnen variëren in beweging maakt zittend werken weer een plezier (uniek op de markt).
  • Zitting en rugleuning afzonderlijk van elkaar beweegbaar en verstelbaar. U heeft dus zowel een zadelstoel als bureaustoel in 1.
  • Wij bieden naast onze bureaustoelen op maat ook nog extra adaptatie/aanpassings en of maatwerk.

Prijs en mogelijkheden
Wij werken uitsluitend met eersteklas materialen van de beste kwaliteit uit Nederland, Duitsland, België en of Scandinavische landen. U kunt bij ons rekenen op een vanaf prijs van 1295 euro, ex btw. Vanwege de diverse opties, zittingen en rugleuningen op maat verschilt de prijs per aanvraag. Een investering, maar met een hoog rendement, koop en gebruik plezier. Bent u het waard? Neem nu gerust contact op met voor een vrijblijvende proefplaatsing of kennismaking met fysiotherapeut Marc Berrevoets op 0610545095 of per mail via info@marcberrevoets.com.