Ergonomische BackApp zadelkruk

Zadelkruk BackApp, van ergonomie en werkplek specialist
Actief en bewegend kunnen zitten op een balansstoel, voor een sterkere rug & minder rugpijn. Echter biedt uw zadelkruk ook de mogelijkheid tot instelling hiervan? Het half staand kunnen zitten wordt als zeer comfortabel en actief ervaren. Door de vorm van de zitting zit u in een ontspannen positie met een ideale houding die de natuurlijke S-vorm van uw rug faciliteert.

De bal onderaan de voet van onze actieve zadelkruk geeft de gebruiker zelf de keuze om de balans af te stellen, zo kunt u zowel stil als bewegend en actief zitten. Door uw voeten op de ring te plaatsen balanceert u in alle richtingen op deze afstelbare bal.

Dankzij deze vorm van zitten wordt er een optimale aanspraak gedaan op spieren als de m.transversus abdominus en de m.multifidus, aanspraak op deze zijn essentieel voor het verhelpen en voorkomen van lage rugklachten!

  • Scandinavisch product
  • In Scandinavische landen al door veel specialisten aangeboden
  • Verbetering van rugklachten
  • Verkrijgbaar in meerdere stof soorten.
  • 5 jaar garantie op mechanische delen
  • Gegarandeerd beter zitten bij ons!
  • Meerdere stofsoorten mogelijk
  • 809 euro ex btw, exclusief optie verrijdbare voetenring 279 euro.
  • Instelling en levering op uw werkplek door fysio

Gebruik van uw ergonomische zadelstoel
Met een goede zadelkruk zit u hoger dan op een bureaustoel. Dit omdat u met onze balansstoel in een grotere heuphoek zit dan 90 *. Bij een te laag ingestelde tafel zit u niet ergonomisch verantwoord. Daarom wordt een zadelkruk altijd gebruikt in combinatie met een zit-sta tafel. Een zit-sta tafel bevordert eveneens beweging op uw werkplek.

Milieu
Wist u dat voor onze ergonomische zadelstoelen 300 gerecyclede frisdrank blikjes zijn gebruikt? Zo draagt u niet alleen bij aan uw eigen gezondheid maar ook indirect van een ander!

Optie
Een extra optie op onze zadelkrukken zijn de wheels. Voor de gene die graag een verrijdbare zadelkruk wil hebben is dit een optie.

Gratis proeven?
Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs in onze zitstudio Rivium 2e straat 22-24 te Capelle aan den IJssel. Of bel, mail gerust voor een proefplaatsing bij u thuis of werkplek! Wij zijn bereikbaar via 0610545095 of per mail via info@marcberrevoets.com. Gegarandeerd beter zitten bij ons in Capelle aan den IJssel! Wij ontvangen u graag.