Ergonomische werkplekaccessoires

Soms kunnen kleine aanpassingen van grote waarden zijn. Wij werken uitsluitend met werkplekaccessoires van Nederlandse bedrijven. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van al het aanbod wat er is. Zo kunt u rekenen op producten die echt van meerwaarde zijn. De juiste werkplekaccessoires voor meer werkcomfort, plezier, hogere productiviteit en aanpak van fysieke klachten.

Welke werkplekaccessoires bieden wij?
Laptopstandaard
Laptophouders verhogen het beeldscherm van de laptop en creëren zo de juiste beeldschermhoogte. Het aanbood varieert enorm. De kwaliteit zit hem in materiaal, verstelbaarheid en gebruikt materiaal/design. Een laptophouder vermindert de nekbelasting aanzienlijk en mensen ervaren hierdoor meer werkcomfort. Deze zijn verkrijgbaar vanaf

Ergonomisch compact toetsenbord
Doordat wij als nog steeds veel typen bij computerwerk maakt het toetsenbord een belangrijk onderdeel. Uit onderzoek blijkt dat circa 90 % van de gebruikers het numerieke gedeelte(rechts) niet of slechts gedeeltelijk gebruikt (Cakir, 2008). Compacte toetsenborden worden als comfortabeler ervaren (van Lingen et al, 2003). Onze toetsenborden zijn verkrijgbaar vanaf €69,99 ex btw.

Ergonomische muis
Een verschil in links of rechts handig, grotere of kleine hand bepaald mede uw keuze voor de juiste ergonomische muis. Het aanbood varieert enorm van centrale tot precisie muizen, de prijzen variëren ook van €120 ex btw tot wel €220 ex btw. Wij hebben ook hierin weer een selectie gemaakt in welke muizen echt een meerwaarde hebben. Prijs was hieraan ondergeschikt, onze muizen zijn €119,99, ex btw per stuk, voor zowel rechts als linkshandige, grotere of kleinere hand.

Documenthouders
Vaak komt het voor bij tesktverwerking dat uw documenten links of rechts van u liggen. Mocht dit regelmatig voorkomen creëert u onnodig veel spanning in uw nek/schouder gebied. Documenthouders voor laptop en of een vast beeldscherm zorgen dat u de betreffende documenten netjes voor u kunt plaatsen. Onze documenthouder kost €159,99 ex btw.

Voetensteun
Om een ideale werkhouding te kunnen aannemen kan het zijn dat u een voetenbank nodig heeft. Vaak wordt dit middel ingezet bij een niet goed instelbaar bureau. Ook ervaren mensen door het gebruik van de voetenbank makkelijker rechtop te kunnen blijven zitten met minder statische spieractiviteit. Onze voetensteun overtreft andere steunen wat betreft verstelbaarheid, variatie in beweging en gebruikerstevredenheid. Onze voetensteun kost €159 ex btw.

Verrijbare beenhouder
Het kan zijn dat u tijdelijk uw been of voet niet mag belasten. Of dat u wordt geadviseerd om regelmatig uw been wat hoger te leggen of te laten rusten. Wij bieden een zeer stabiele en comfortabele beenhouder voorzien van rem, kantel en draaiverstelling. Onze verrijdbare beensteun kost €695 ex btw, tevens te huur.