Ergonomische elektrische hooglaagtafel

Ergonomisch werken. Een zit-sta bureau om gezonder, vitaler en productiever te werken is inmiddels op vele werkplekken niet meer weg te denken. De variatie om staand te kunnen werken zorgt voor meer vitaliteit en duurzamere inzetbaarheid voor werknemers. Een groot deel van de afnemers bestaan uit bedrijven, ZZP-ers maar ook steeds vaker voor de thuiswerkplek.

Het kunnen variëren van houding bij computerwerk en zo zowel actief zittend te kunnen werken maar ook staand te kunnen werken geeft meer energie. Sommige afnemers beweren zelfs dat ze meer creativiteit vinden door zo te kunnen werken. Zelf merken wij dat sinds wij de hoog-laag tafel gebruiken wij hierdoor meer beweging op de werkvloer en meer plezier en een hogere productiviteit in ons werk ervaren.

Een goede instructie en werkhoogte om verantwoord ergonomisch te werken helpen wij u als fysiotherapeut natuurlijk graag bij. Aandacht voor ergonomie zorgt voor minder ziekte verzuim en tevreden medewerkers. Wij bieden u zowel gebruikers ervaring als wetenschappelijke onderbouwing waar mogelijk.

Let op, tips bij aanschaf kwaliteit sta tafel.
Veel tafels zijn niet stabiel in de hoogste stand. Wij als fysiotherapeuten hebben alle elektrische tafels vooraf getest en hier een selectie voor gemaakt. Zo kunnen wij u voldoende tips geven bij het kopen van een nieuwe elektrische bureautafel. En zo kunnen wij staan achter onze producten die werkelijk goed van kwaliteit zijn en echt het verschil maken op uw werkplek. Zo wordt beeldschermwerken echt een plezier.

Wij bieden zowel tafels met een het anti-afklemmingsysteem PIEZO™ veiligheidssysteem. Een uniek hardware gebaseerd systeem dat zelfs de kleinste tegendruk registreert wanneer de tafel op en neer wordt bewogen. Als de tafel tijdens de beweging een obstakel tegenkomt dan stopt deze onmiddellijk en loopt terug in de tegenovergestelde richting. Dit helpt u materiaalschade te voorkomen. Tevens zijn er opties als LED display met hoogteaanduiding in cm en 3 geheugenposities (optie) met of zonder geheugenstanden, 2 of 1 bedieningsmotor. Kortom U kunt onze elektrische verstelbare tafel of te wel het zit sta bureau in onze zitstudio zelf ervaren. Wij informeren hier dan ook u graag over de prijzen en mogelijkheden.

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Onze hoog-laag tafel uit Zweden (zie foto) is uniek op de markt. Bij ons kost de tafel 677,69 ex btw, ex bezorging, inclusief 2 motorige tafel inplaats van 1 motor, belastbaar tot 120 kg waarbij ook erg stevig in hoogste stand. Bij ons zijn andere (goedkopere) opties en of wensen ook bespreekbaar. Neem nu gerust contact op met fysiotherapeut Marc Berrevoets voor meer info of een afspraak in onze zitstudio regio Rotterdam op 0610545095 of per mail via info@marcberrevoets.com

Marc Berrevoets, waar beeldschermwerken weer genieten wordt. Ons streven is te staan voor deskundig en persoonlijk advies. En een bijdrage voor u te leveren aan het voorkomen en oplossen van fysieke gezondheidsklachten. Er ligt een grote kracht in goede ergonomische oplossingen en advies van een fysiotherapeut zowel voor preventie als bij verhelpen van klachten.