Bij Marc Berrevoets, zit u goed

Waarom voor iets goeds naar Marc Berrevoets?
Wilt u graag advies van een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in het aanbieden van goede bureaustoelen en deze voor u instelt? Wij bieden enkel goede en unieke bureaustoelen op de markt, dit is ons specialisme. Hierbij zijn diverse rugleuningen en zittingen op maat verkrijgbaar afhankelijk van uw lengte, omvang et cetera. Mede vanwege mijn opleiding fysiotherapie en aangeleerde technieken om stoelen en zittingen op maat te kunnen leveren kunnen wij ook nog extra service en aanpassingswerk bieden indien nodig. Door dit te combineren met een zo snel en zo goed mogelijke service en levering staan wij graag voor u klaar.

Inmiddels heb ik al veel ervaring opgedaan, onder andere gewerkt voor diverse praktijken met specialisaties in nek/schouder, arm en rugklachten. Ook heb ik gewerkt voor diverse sportverenigingen waaronder SC Feyenoord en begeleid ik nog sportgroepen in het Sint Franciscus gasthuis. Kortom het verhelpen van klachten vind ik erg leuk, maar het voorkomen van klachten nog leuker.

Geschiedenis
Sinds eind 2017 heb ik mij gespecialiseerd in kwalitatieve ergonomie, om zo mensen beter en gezonder te laten zitten en werken. Mede opgeleid door mijn vader Jan Berrevoets die al ruim 30 jaar ervaring heeft op dit gebied onder andere in het aanbieden van goede bureaustoelen en zittingen op maat.

Als dank voor het lezen van mijn bericht wil ik u wijzen op mijn facebookpagina. Hier zullen regelmatig nieuwe updates worden geplaatst.

Met vriendelijke groet,

Marc Berrevoets.