Bij Marc Berrevoets, zit u goed

Geschiedenis van uw zitspecialist
Sinds 2017 is fysiotherapeut Marc Berrevoets zijn zitstudio in regio Rotterdam gestart met het aanbieden van ergonomische zitoplossingen voor de werknemer met klachten. Om zo mensen beter en gezonder te laten zitten en werken, zowel bij preventie als het verhelpen van klachten. Mede opgeleid door zijn vader die al ruim 18 jaar ervaring heeft in het aanbieden ergonomische zitoplossingen, maatwerk, bureaustoelen op maat en zo vele zitklachten heeft helpen voorkomen en doen verhelpen. Voor de zittende werkende mens blijft er een grote behoefte aan een gedegen advies, gebaseerd op kennis maar ook op veel ervaring.

Onze kracht ligt in het bieden van ergonomische zitoplossingen voor mensen met klachten bij zitten. Wij streven voor een zo deskundig mogelijk advies door fysiotherapeuten in samenwerking met andere disciplines waar nodig, wetenschappelijk onderbouwd waar kan. Uiteraard streven wij ook naar een persoonlijk en zo snel mogelijke dienstverlening te bieden. Ook indien u net wat langer, breder, korter bent dan gemiddeld of omdat u uw werkplek wilt optimaliseren kunt u bij ons goed terecht.

Een duurzame kantoorinrichting is geen luxe maar een noodzaak om optimaal, met plezier en gezond te kunnen presteren. Marc Berrevoets investeert nu in verder vergaren van kennis, wetenschappelijk onderzoek en het delen hiervan. Dit door werkplek en zitadvies te geven maar ook in het ondersteunen van collega’s die graag advies willen bij zitklachten. Pijn bij zitten kan door vele factoren ontstaan of voortbestaan. Wij investeren momenteel in het gaan organiseren van lezingen en workshops in samenwerking met ergotherapeuten en arbeidsdeskundigen. Zo kan deze presentatie bijdragen aan een lager ziekteverzuim en hogere productiviteit, maar vooral ook werkplezier.

Kortom; gegarandeerd beter zitten bij ons in Rotterdam & Capelle aan den IJssel!