Bedrijfsvisie Berrevoets, ergonomische zitoplossingen, actief dynamisch zitten

Gegarandeerd beter zitten en zo gezond en goed mogelijk zittend werken, dat is waar wij voor staan. Indien u opzoek bent naar de juiste ergonomische zitoplossing ontvangen wij u graag in onze showroom. Niet alleen om u zo goed mogelijk te adviseren maar vooral om u gegarandeerd beter te laten zitten.

Bij ons zijn alleen producten te vinden waar dynamisch zitten wordt gefaciliteerd. Een ergonomische zitoplossing die enkel dynamisch zitten faciliteert geeft de gebruiker niet de keuze om hierin te variëren. Een te veel aan dynamisch zitten kan ook tot onnodige vermoeidheid leiden. Of een ergonomische zitoplossing voor u geschikt is afhankelijk van uw werkzaamheden, het aantal zituren, lichaamslengte, omvang, eventuele klachten etc. Hier onder een filmpje van 1 van onze productlijnen Varier;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s