Pijn bij zittend werk na zwangerschap

Bekken pijn klachten na zitten. Bekkeninstabiliteit een veelgebruikte term gerelateerd voor blijvende pijn na zwangerschap. Helaas wordt deze term te pas en te onpas gebruikt en is ook in ergonomie land erg populair.

Hormonen die ervoor zorgen dat uw bindweefsel soepeler is geworden om de bevalling mogelijk te maken. Erg belangrijk om tijdens en na uw zwangerschap de juiste fysiotherapie voor aanwezige rug of bekken klachten te krijgen. Zoals een rugbehandeling en aanvullende rug/bekken versterkende oefeningen.

Mogelijk dat ondanks uw behandeltraject u tijdens uw zittende werk toch te veel last blijft houden en u behoefte heeft aan meer ondersteuning. Waarschijnlijk heeft u al dingen geprobeerd als een extra kussentje in uw bureaustoel en of anders gaan zitten. Ook het advies van uw fysio om meer te wandelen is helaas lastig op te volgen als u een zittend beroep heeft. Helaas blijft uw last aanhouden vanwege het ontbreken van de juiste steun. Voelt u zich niet schuldig! U zult niet de eerste zijn die ons raadpleegt vanwege blijvende pijn bij het zittende werk na uw doorgemaakte zwangerschap.

Graag laten wij u weer gegarandeerd beter zitten! Een investering voor zowel uw gezondheid en gemoedsrust als die van het bedrijf. Want ziekteverzuim en verlies aan productiviteit is iets wat uw werkgever ook niet graag voor ogen heeft.
Helaas hoor ik te vaak als werkzame fysiotherapeut dat er eerst sprake moet zijn van ziekteverzuim en of blijvende klachten voordat uw leidinggevende de noodzaak tot verandering pas echt in ziet!

Blijvende bekkenpijn kan door meerdere factoren worden beïnvloed en of in stand worden gehouden. Laat u daarom goed adviseren bij uw (chronische) zitklachten! Door wie laat u zich adviseren?

Graag sta ik voor u klaar om weer gegarandeerd beter te zitten. Neem gerust contact met mij op.
Fysio & oedeemtherapeut/adviseur Marc Berrevoets via 0610545095 of per mail via info@marcberrevoets.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s