Wanneer een bureau- of trippelstoel met arthrodesezitting?

Het aanbod in arthrodesezittingen is divers. En elk type heeft zo zijn eigen kenmerken. Wanneer bent u gebaat bij een arthrodesezitting? Bij bewegingsbeperking in heup en of knie kan een standaard zitting een probleem geven. Als bijvoorbeeld het bovenbeen onvoldoende gebogen kan worden, heeft dit been een lagere zithoogte nodig. Als u onvoldoende buiging kunt maken in uw heup bent u waarschijnlijk geneigd de stoel te hoog te zetten, dit verlicht slechts tijdelijk omdat u het probleem verplaatst door afknelling in de knieholtes of bovenbenen, een gevolg steenkoude voeten. Als er sprake is van een beenprothese is het fijn dat u geen snijdende druk van een standaard zitting hoeft te ervaren tijdens het zitten.

Ons uitgekozen arthrodese zitting bestaat uit een linker en rechter deel die u onafhankelijk van elkaar eenvoudig met een hendeltje kan verstellen. Zo krijgen beiden benen de juiste ondersteuning.

Mensen die een een arthrodesezitting nodig hebben kunnen ook behoefte hebben aan extra opties zoals een bureaustoel met een rem. Dit biedt mensen de gelegenheid om veiliger te kunnen opstaan en gaan zitten. Samenvattend leveren wij mensen graag een totaaloplossing om weer gegarandeerd beter te kunnen zitten. Een mogelijkheid bij ons is dus ook een trippelstoelonderstel.

Teveel opties genoemd? Dat begrijpen wij. Daarom staan we u graag bij in het vinden van uw juiste (zit)oplossingen voor uw langdurige (zit)klachten of optimalisatie ervan.

Neem gerust contact op met fysiotherapeut Marc Berrevoets via 0610545095 of per mail Of kom op afspraak langs te Rivium Capelle, lift aanwezig (en natuurlijk goede koffie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s