U heeft een aangepaste bureaustoel nodig?

Het kan zijn dat een ergonomische bureaustoel op maat niet voldoende is voor uw specifieke zit klachten. Als eerst brengen wij samen met u goed in kaart wat uw hulpvraag is. Helpend bij onze anamnese is onze kennis als fysiotherapeut, gespecialiseerd in zitklachten. Aan de hand van onze praktijkervaring en opgedane kennis in revalidatie en aanpassingswerk gaan wij aan de slag met speciale zaag en zitschuim/materiaaltechnieken. Hierbij gebruiken we ook een zitdrukmatmeting indien nodig. Maar misschien nog wel belangrijker wij bieden een gegarandeerd beter zitten resultaat voor u! Dit kunnen wij bieden door uitgebreide medische kennis + praktijkervaring.

In het verleden zijn wij al diverse malen ingezet door ergotherapeuten, fysiotherapeuten en tevreden klanten voor het op maat maken van een bureaustoel bij specifieke problemen als;

  • Oncologisch verleden en operaties zitgebied
  • pijn na gynaecologische operaties
  • Nog steeds pijn bij zitten na een hernia operatie
  • Bij specifieke stuitklachten door diverse oorzaken
  • Door bijvoorbeeld pijn bij zitten tijdens en of na zwangerschap
  • Of door afwijking in 1 of beiden benen.

Wij werken uitsluitend alleen met onze eigen bureaustoelen op maat. Dit behoort de basis te zijn van onze werkzaamheden. U kunt bij ons rekenen op een meerprijs van 495 euro , ex btw voor ons gegarandeerd beter zittende maatwerk. Wilt u met ons de mogelijkheden bepreken? Kom gerust langs in onze zitlab te Rivium 2e straat 22-24 te Capelle aan den IJssel. Wij zijn bereikbaar op 0610545095 of per mail ovia info@marcberrevoets.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s